Pihapuiden kaato

Tarjoamme puunkaatopalvelua Kainuu, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Pohjois-pohjamaa alueilla. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat omakotitalotontit, mökkipihat ja muut rakennetut alueet, joissa poistettavat puut kasvavat lähellä rakennuksia. Teemme myös isommat urakat.

Sähkölinjat, tiet ,liikenne ja rakennukset yhdessä aiheuttavat monesti sen, että puuta ei voi kaataa, kuin ainoastaan kiipeilytekniikalla ja puu paloitellaan pystyyn. Käytössämme ovat asianmukaiset varusteet.

Puunkaatopalveluihini kuuluvat mm.
Piha- ja ongelmapuut
Myrskytuhoraivaukset
Tonttien raivaukset

+358 504098773

joni@metsapalvelunisula.fi

Mäntöläntie 11, Veteli

Kaikkea ei kannata tehdä itse…

Tekemäni kaatotyö on oikeutettu kotitalousvähennykseen sekä työskentelyni turvaa asianmukaiset vakuutukset.

Puunkaatotyön hinta

Hinta muodostuu kaadettavien puiden määrän, koon sekä kaatotavan mukaan. Jokainen kohde on erilainen ja vaatii arviointikäynnin, jonka teemme ilmaiseksi. Mahdollista on lähettää myös kuvat ja kertoa kohteesta niin saa pitävän tarjouksen heti ilman paikalla käyntiä. Puiden kaataminen suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti edullisimmalla tavalla.

Hinta kerrotaan aina etukäteen vaikka joutuisimme vaihtamaan haastavampaan tekniikkaan niin hinta pysyy samana. Mitä useampi puu kaadetaan kerralla, sen pienemmäksi yksittäisen puun kaatohinta muodostuu.Hintoihin ei lisätä kilometrikorvauksia eikä muita lisiä, helppo ja selvä hinnoittelu.

Suorat kaadot ja tunkkipuut
alkaen 50€ / ensimmäinen puu

Taljakaadot
alkaen 70€ / ensimmäinen puu

Kiipeilykaadot
alkaen 150€ / ensimmäinen puu
kalpiksi teko klapikoneella
alkaen 50€ / ensimäinen puu

Voitte jättää tarjouspyynnön pihapuiden kaadosta alla olevalla lomakkeella. Kuvailkaa mahdollisimman tarkasti kohde. Voitte liittää lomakkeeseen kuvia tai lähettää ne muulla tavalla.

Kuvausohjeet

Liittäkää viestiin ainakin yksi kuva, jossa näkyy kaadettava puu ympäristöineen. Mikäli kaadossa tulee ottaa huomioon useampia, kohtia, kuten katoksia, istutuksia, rakennuksia tai sähkölinjoja, ottakaa useampi kuva, niin että ne kaikki tulevat näkyville.

Kuvat voitte lähettää myös sähköpostissa:
joni@metsapalvelunisula.fi tai WhatsApp viestillä: +358 504098773
– Mainitkaa tuolloin mihin kohteeseen (osoite ja nimi ) kuvat kuuluvat.

  Kuva 1, tiedostot sallittu: pdf.jpg.jpge.png.gif

  Kuva 2, tiedostot sallittu: pdf.jpg.jpge.png.gif

  Kuva 3, tiedostot sallittu: pdf.jpg.jpge.png.gif

  +358 504098773

  joni@metsapalvelunisula.fi

  Mäntöläntie 11, Veteli

  Sairas puu on turvallisuusriski

  Jos lehtipuun lehdet ovat pieniä ja haaleita tai havupuu pudottaa neulasensa, on syytä epäillä lahovikaa. Myös erilaiset käävät ja onkalot rungossa voivat kieliä sairaudesta.

  Ympäristölleen välitöntä vaaraa aiheuttava puu voidaan kaataa ilman lupaa. Kiinteistön omistaja vastaa kiinteistön turvallisuudesta.